Emily K

team_member_8

“Mijn sieraden zijn niet zomaar iets moois. De sieraden versterken de schoonheid van elke vrouw. Het vult de persoonlijkheid van een vrouw perfect aan.” – Emily K.

Join the club!

Schrijf je in en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop.

Emily K is geboren in Bosnië en is in 1991 naar Nederland verhuist. Al sinds 2002 heeft ze van haar werk haar passie gemaakt en sindsdien is ze nooit gestopt met het ontwerpen en creëren van de meest prachtige sieraden. Inmiddels heeft ze haar naam gemaakt als sieradenontwerpster van exclusieve en extravagante juwelen. Haar beeldschone sieraden zijn veelvuldig te zien op de catwalk en in de fashionwereld! Haar sieraden zijn daarnaast ook te zien op de rode lopers. Emily K ontwerpt voor elke type vrouw sieraden. Doordat alle vrouwen anders zijn is het ontwerpen voor vrouwen een ware uitdaging. Een uitdaging die Emily nog nooit weerhouden heeft en ze maakt het elke keer weer waar! De veelzijdigheid in type vrouwen is op subtiele wijze terug te zien in de originaliteit van de sieraden.

 

Mijn sieraden zijn exclusief. Voor elke type vrouw is er een uniek passend sieraad! Of je nu gaat voor sexy, aantrekkelijk, stijlvol, spannend, gracieus, bedeesd of stoer, de sieraden hebben altijd het wow-effect!

– Emily K

Your jewelry introduces you before you even speak.