Light of Love

De filosofie

De Light of Love collecties zijn een blijk van de kracht en moed van vrouwen, die hun innerlijke schoonheid en kwetsbaarheid accepteren en vieren. Deze nieuwe collectie van de gerenommeerde sieradenontwerpster Emilija Kasljevic laat jou stralen. Elk stuk is ontworpen met een zacht element om het gevoel van vrouwelijke tederheid op te roepen en om vrouwen te inspireren de kracht van hun innerlijke schoonheid te omarmen. Deze sieradencollectie bekrachtigd de authenticiteit van elke vrouw en laat hun vrouwelijkheid stralen.

Light of Love inspireert je om aardig en zacht voor jezelf te zijn en moedigt je aan om contact te maken met je intuïtie, met jouw warme en zachte vrouwelijke energie. Elk stuk is met speciale zorg en aandacht ontworpen om ons te inspireren om in harmonie te zijn met onze unieke energie en innerlijke gloed.

Wanneer een vrouw voor een andere vrouw iets met liefde creëert, wanneer ze haar ziet en ondersteunt, dan wordt er een godin in haar geschapen. Een betovering van glinsterende kristallen, de natuurlijkheid en exclusiviteit van parels en de zachtheid fluweel benadrukken in de Light of Love collecties de vrouwelijke energie. Alleen het beste is goed genoeg voor haar.

Met Light of Love wil ik vrouwen inspireren om hun vrouwelijke zachtheid te herontdekken. De collectie is een uitdrukking van mijn creatieve potentieel dat ons verbind met de essentie van ons vrouwelijke wezen.

With Light of Love, Emilija